haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Compressor DNV frame

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Met een compressor, uitgevoerd met DNV frame, werkt u op een veilige manier. Dit is vooral belangrijk in de offshore industrie, als u werkt op bijvoorbeeld een offshore olieplatform. Wilt u voor (tijdelijke) werkzaamheden op uw olieplatform een compressor met DNV frame huren? Dan bent u bij TechRent uit Amsterdam aan het juiste adres.

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

Voor elk project een geschikte compressor in DNV frame

Aan welke eisen moet uw compressor voldoen? En welke capaciteit zoekt u voor uw compressor? Gaat het slechts om lichte werkzaamheden of wenst u een hoge capaciteit? Wat uw wensen ook zijn, bij TechRent vindt u altijd de compressor in de verhuur die u nodig heeft. Onze compressoren variëren namelijk van 4 m³ tot 27 m³. Ook voor een compressor in de onshore sector kunt u bij ons terecht.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op!

Wilt u een compressor met DNV frame huren die voldoet aan de strengste kwaliteitseisen? En daarbij profiteren van transparante tarieven? Neem dan snel contact met ons op. Bel hiervoor naar +31 (0)85 273 30 83. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wilt u eerst meer weten over onze producten en diensten? Ook dan geldt: neem gerust contact met ons op.

Bekijk ook eens

Compressor verhuur | Compressor Rotterdam | Diesel compressor

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie