haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Compressor Rotterdam

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Welke compressor past het beste bij de werkzaamheden die u wilt uitvoeren in Rotterdam? TechRent adviseert u er graag over. Wat voor project u ook heeft, wij hebben altijd de juiste compressor in de verhuur. Met het juiste materieel zorgt u voor maximale efficiëntie van uw werkzaamheden. Voor advies op maat neemt u vrijblijvend contact met ons op. 

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

De juiste compressor voor elk project in en om Rotterdam

Wilt u een compressor huren omdat u onshore werkzaamheden wilt uitvoeren in Rotterdam of omgeving? Of zoekt u juiste een offshore compressor voor werkzaamheden op bijvoorbeeld een boorplatform? Wat uw wensen ook zijn, bij ons verhuurbedrijf nabij Rotterdam vindt u altijd een compressor die erbij past. Zowel onze onshore als offshore compressoren zijn verkrijgbaar in formaten variërend van 4 m³ tot 30m³.

Kom nooit voor verrassingen te staan bij het huren van een compressor

Wanneer u een compressor huurt bij onze verhuur nabij Rotterdam, komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij werken namelijk met vaste tarieven. Deze tarieven hebben we gebaseerd op een werkduur van 56 uur per week. Wanneer u de compressor meer dan dat gebruikt, zijn daar wel extra kosten aan verbonden. Benieuwd hoe dit precies werkt? Wilt u persoonlijk advies ontvangen? Of wilt u direct een compressor huren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Diesel compressor | Hijsmiddelen | Takel verhuur

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie