haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Compressor verhuur

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Met een compressor uit de verhuur van TechRent uit Amsterdam weet u altijd dat u een product van de hoogste kwaliteit ontvangt. Wij zorgen er namelijk voor dat alle apparaten die wij verhuren voldoen aan de strengste eisen die worden gesteld op het gebied van milieu en veiligheid. Daarbij ontvangt u een uitstekende service. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de compressor die u het beste kunt huren? Neem contact op, dan ontvangt u van ons advies op maat.

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

Welke compressor uit onze verhuur past het beste bij uw wensen?

Voor elk project kunt u bij ons een geschikte compressor huren. Wij verhuren zowel onshore als offshore compressoren. U heeft hierbij keuze uit verschillende formaten. Zo bieden wij een compressor in de formaten 4 m³ tot 30m³ te huur aan. De compressoren kunnen naar wens worden uitgerust met bijvoorbeeld een cooler of DNV frame.

Wat zijn de kosten van de huur van een compressor?

Voor een compressor uit onze verhuur betaalt u altijd een vast tarief. Dit tarief is afhankelijk van het type compressor dat u huurt. Het vaste tarief is gebaseerd op gebruik van 8 uur per dag en 45 uur per week. Gebruikt u de compressor meer dan dat? Dan komen er bovenop het vaste tarief nog extra kosten. De prijs die u betaalt voor de huur van een compressor is exclusief VAT, transport, brandstof en onderhoud.

Laat u persoonlijk adviseren door onze experts

Weet u niet zeker welke compressor uit onze verhuur het meest geschikt is voor de werkzaamheden die u wilt gaan uitvoeren? Neem dan direct contact op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83 en vertel ons meer over de specificaties van uw project. Onze specialisten vertellen u dan alles voor de meest effectieve oplossing. Ook als u meer wilt weten over onze mogelijkheden of producten, mag u via het eerdergenoemde nummer altijd contact opnemen.

Bekijk ook eens

Compressor Rotterdam | Diesel compressor | Hijsmiddelen

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie