haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Offshore equipment

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

TechRent uit Amsterdam is een verhuurbedrijf dat is gespecialiseerd in het verhuren van offshore equipment. Compressoren, hijsmiddelen, tanks en containers, wat voor equipment u ook wilt huren voor de offshore industrie, in ons uitgebreide aanbod vindt u het gegarandeerd. Neem vandaag nog contact op en laat uw wensen weten.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Voor alle werkzaamheden het juiste offshore equipment

U kunt bij ons terecht voor het huren van diverse soorten offshore equipment. Daarbij zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo is ons equipment te huur in verschillende formaten en met verschillende capaciteiten. Welk equipment is het meest gepast voor uw project? Hierover adviseren wij u graag. Wij weten immers als geen ander wat de exacte werking is van ons materieel. Neem voor advies op maat contact met ons op.

Welk offshore equipment wilt u gaan huren?

Werkt u aan een offshore project? En weet u al exact welk equipment u precies wilt huren? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via +31 (0)85 273 30 83 en vertel ons wat uw wensen zijn. Dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden die we te bieden hebben. Wilt u ons wat vragen? Bijvoorbeeld over onze producten of onze dienstverlening? Of wilt advies ontvangen? Ook daarvoor belt u ons via eerdergenoemd nummer.

Bekijk ook eens

Rig safe compressor verhuur | Rigging materiaal | Takel huren Amsterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie