haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Rig safe compressor verhuur

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Met een rig safe compressor uit de verhuur van TechRent uit Amsterdam weet u zeker dat u de allerhoogste kwaliteit ontvangt. Hier garanderen wij u van. Dat kunnen wij u doen, doordat het materieel dat wij verhuren uitvoerig is getest op de strengst geldende normen op het gebied van veiligheid en milieu. Weet u al welke rig safe compressor u wilt huren? Neem dan contact op en reserveer direct!

Neem direct contact opBekijk onze compressoren

Rig safe compressor in diverse maten in de verhuur

Een rig safe compressor huren is mogelijk voor projecten groot en klein. U kunt deze compressoren bij ons namelijk huren in formaten variërend van 4 m³ tot aan 30 m. Ook zijn er verschillende accessoires te huren om het maximale te halen uit de rig safe compressor. Wij hebben de volgende accessoires in de verhuur:

  • Luchtverdeeltanks
  • Persluchtslangen 1’’
  • Persluchtslangen 2’’
  • Oliedampfiltersets

Laat u adviseren bij het huren van een rig safe compressor

Welke rig safe compressor uit onze verhuur past het beste bij de werkzaamheden die u wilt gaan uitvoeren? En met welke accessoires zorgt u voor de meeste efficiëntie en de beste resultaten? Wij helpen u graag met uw keuze voor het juiste materieel. Laat uw wensen, behoeften en werkzaamheden weten aan onze professionele adviseurs. Op basis daarvan ontvangt u advies op maat.

Reserveer meteen uw rig safe compressor uit onze verhuur

Heeft u in ons aanbod de compressor gevonden die u wilt gaan huren? Bel dan naar +31 (0)85 273 30 83 en reserveer meteen. Voor advies op maat en meer informatie zijn wij ook via dit nummer bereikbaar.

Bekijk ook eens

Takel huren Amsterdam | Aggregaat huren | Aggregaat verhuur Rotterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie