haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Rigging materiaal

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

Rigging materiaal is onmisbaar in de offshore sector, maar wordt ook veel gebruikt in andere sectoren. Heeft u dit materiaal nodig voor een (tijdelijk) project? Bij TechRent uit Amsterdam bent u aan het juiste adres voor de verhuur ervan. In ons assortiment vindt u verschillende soorten rigging materiaal. Denk aan lever hoists, beam clamps en shackles.

Neem direct contact opBekijk onze offshore materialen

Wat u moet weten voordat u rigging materiaal huurt

In veel gevallen is rigging materiaal essentieel voor de veiligheid van werkzaamheden. Om die reden is het belangrijk dat het rigging materiaal dat u huurt van hoge kwaliteit is. Bij TechRent heeft u die garantie. Het rigging materiaal dat wij verhuren wordt namelijk gekeurd aan de hand van de strengste richtlijnen die gelden op het gebied van milieu en veiligheid. Dankzij ons materiaal voert u uw werkzaamheden dus met zekerheid uit.’

Neem contact op en maak uw wensen kenbaar

Bij het huren van rigging materiaal heeft u bij ons heel wat keuze. Zo kiest u uit verschillende systemen en uitvoeringen. Hierdoor bieden wij voor elk project het juiste materiaal. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Wilt u iets vragen? Of heeft u uw keuze al gemaakt? Neem in alle gevallen contact op door te bellen naar +31 (0)85 273 30 83.

Bekijk ook eens

Takel huren Amsterdam | Aggregaat huren | Aggregaat verhuur Rotterdam

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie