haven
industrie
booreiland
booreiland met schip

Takel verhuur

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Maximale efficiëntie

In de takel verhuur van TechRent uit Amsterdam vindt u verschillende soorten takels die u kunt huren. Deze takels zijn beschikbaar in verschillende formaten en met verschillende sterktes. Waar u voor lichte werkzaamheden genoeg heeft aan een kleine takel, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een takel die geschikt is voor zwaardere werkzaamheden. Voor elke klus vindt u de juiste takel in onze verhuur.

Neem direct contact opBekijk onze hef- & hijsmaterialen

Elke takel uit onze verhuur is bestendig tegen zware omstandigheden

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van takelmaterieel voor de industriële sector. Ook verhuren we regelmatig materieel voor de offshore sector. Om deze reden zijn onze takels enorm robuust en kunnen ze tegen een stootje. Ze zijn bestendig tegen de zwaarste omstandigheden. Sterke golven of ruimtes met ontploffingsgevaar, met een takel uit onze verhuur weet u zeker dat u het juiste materieel in huis heeft. Wij hebben takels met een veilige werklast van 250kg tot 100.000kg.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u al precies voor ogen welke takel uit onze verhuur het beste bij uw werkzaamheden past? Of wilt u zichzelf hierover laten adviseren? Neem in beide gevallen contact op via +31 (0)85 273 30 83. Wij vertellen u meer over de opties die we u te bieden hebben en geven u indien gewenst advies op maat. Ook voor vragen zijn wij bereikbaar via eerdergenoemd nummer.

Bekijk ook eens

Offshore equipment | Rig safe compressor verhuur | Rigging materiaal

TechRent staat voor:

Hoogste milieu- en veiligheidseisen
Professioneel advies
Effective oplossingen
Maximale efficiëntie